najdi:

 
Oddelki
CD, DVD, LP
217
Dramske igre
7
Družboslovje & Humanistika
487
Duhovnost, Ezoterika, Osebna rast
156
Energetika
3
Glasba
146
Gospodarstvo
16
Humor
2
Katalogi razstav
126
Knjiga za darilo
36
Knjige po znižanih cenah
15
Knjige za otroke in mladino
323
Koledarji
1
Komunikacija
9
Kriminologija
2
Leposlovje, književnost
394
Management in posel
10
Moda
1
Monografija
84
Naravoslovje
74
Obramboslovje
1
Otroške slikanice po 5 in 6 eur
12
Priročniki
420
Računalništvo & Informatika, Internet
54
Revije
183
Satira, humoreska
12
Slikanice, pobarvanke
89
Slikarstvo
16
Teologija
23
UČBENIKI
31
Umetnosti, Zabava, Šport
213
Uporabne vede, Medicina, Tehnologija
50
Zborniki
36
 Založbe
 Avtorji
 
knjiga: Fine cuisine for sunday chefs: thirty three timeless treats
Fine cuisine for sunday chefs: thirty three timeless treats / Jure Apih
This book wants to be neither a cooking manual nor an haute cuisine academy. Just an invitation maybe to meals that anyone following these simple instructions could easily master. Even simple dishes can be fine and even complex cooking is in fact simple, once it is broken down into simple enough steps. The inspiration of Viennese high gastronomy, Balkan barbeque, flavours of the Mediterranean as well as Venetian and Florentine refinement, Hungarian paprika and prosciutto of the Karst, the tastiest from bourgeois and farmers' tables, walnuts and truffles, they are all equal fragments of the unique Slovene gourmet cuvée.
Jure Apih is a Sunday chef. What he likes best is to write. He was chief executive of big media company. He contributed many excellent and topical texts in Slovene media.

He chaired the Slovene Culinary Academy, he enjoys in good cooking and sharing his knowledge with the freinds.

Jure Apih is also a legend of New European advertising, the father of Golden Drum New European Festival and a founding member of Intercontinental Advertising CUP.

He knows that the cooking excellency of Sunday Chefs is limited. He adores haute cuisine, loves to be pampered in elegant restaurants, he admirs and respects top chefs, yet doesn't challenge them.
založba: Festfest d.o.o.
(ISBN: 9789619397817 )
v kosarico redna cena: 26,00 €
cena za vas: 23,40 €
vaš prihranek: 2,60 €
 

Košarica
vaša košarica
je prazna

Plačilo
Ponujamo vam več načinov plačila. Izberite tistega, ki je za vas najbolj primeren.
Po povzetju
Naročeno blago plačate kurirski službi ob prevzemu na domu.
S predračunom
Po zaključenem naročilu si sami natisnite predračun za naročeno blago. Predračun lahko poravnate s položnico ali z nakazilom preko vaše spletne banke.

Dostava in osebni prevzem
Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 2. do 5. delovnih dneh po naročilu.

Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 30,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 3,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije.

Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno samo z gotovino.
 
  O nakupovanju O podjetju Ne spreglejte

© Buča 2006-2019 // Ko knjiga pride k vam