najdi:

 
Oddelki
CD, DVD, LP
214
Dramske igre
7
Družboslovje & Humanistika
476
Duhovnost, Ezoterika, Osebna rast
145
Energetika
3
Glasba
141
Gospodarstvo
16
Humor
2
Katalogi razstav
121
Knjiga za darilo
37
Knjige po znižanih cenah
15
Knjige za otroke in mladino
318
Koledarji
1
Komunikacija
9
Kriminologija
2
Leposlovje, književnost
395
Management in posel
9
Moda
1
Monografija
82
Naravoslovje
75
Obramboslovje
1
Otroške slikanice po 5 in 6 eur
12
Priročniki
422
Računalništvo & Informatika, Internet
54
Revije
178
Satira, humoreska
12
Slikanice, pobarvanke
90
Slikarstvo
15
Teologija
22
UČBENIKI
28
Umetnosti, Zabava, Šport
212
Uporabne vede, Medicina, Tehnologija
51
Zborniki
35
 Založbe
 Avtorji
 
knjiga: Fine cuisine for sunday chefs: thirty three timeless treats
Fine cuisine for sunday chefs: thirty three timeless treats / Jure Apih
This book wants to be neither a cooking manual nor an haute cuisine academy. Just an invitation maybe to meals that anyone following these simple instructions could easily master. Even simple dishes can be fine and even complex cooking is in fact simple, once it is broken down into simple enough steps. The inspiration of Viennese high gastronomy, Balkan barbeque, flavours of the Mediterranean as well as Venetian and Florentine refinement, Hungarian paprika and prosciutto of the Karst, the tastiest from bourgeois and farmers' tables, walnuts and truffles, they are all equal fragments of the unique Slovene gourmet cuvée.
Jure Apih is a Sunday chef. What he likes best is to write. He was chief executive of big media company. He contributed many excellent and topical texts in Slovene media.

He chaired the Slovene Culinary Academy, he enjoys in good cooking and sharing his knowledge with the freinds.

Jure Apih is also a legend of New European advertising, the father of Golden Drum New European Festival and a founding member of Intercontinental Advertising CUP.

He knows that the cooking excellency of Sunday Chefs is limited. He adores haute cuisine, loves to be pampered in elegant restaurants, he admirs and respects top chefs, yet doesn't challenge them.
založba: Festfest d.o.o.
(ISBN: 9789619397817 )
v kosarico redna cena: 26,00 €
cena za vas: 23,40 €
vaš prihranek: 2,60 €
 

Košarica
vaša košarica
je prazna

Plačilo
Ponujamo vam več načinov plačila. Izberite tistega, ki je za vas najbolj primeren.
Po povzetju
Naročeno blago plačate kurirski službi ob prevzemu na domu.
S predračunom
Po zaključenem naročilu si sami natisnite predračun za naročeno blago. Predračun lahko poravnate s položnico ali z nakazilom preko vaše spletne banke.

Dostava in osebni prevzem
Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 2. do 5. delovnih dneh po naročilu.

Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 30,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 3,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije.

Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno samo z gotovino.
 
  O nakupovanju O podjetju Ne spreglejte

© Buča 2006-2019 // Ko knjiga pride k vam