najdi:

 
Oddelki
CD, DVD, LP
219
Dramske igre
9
Družboslovje & Humanistika
486
Duhovnost, Ezoterika, Osebna rast
150
Energetika
3
Glasba
149
Gospodarstvo
15
Humor
2
Katalogi razstav
127
Knjiga za darilo
33
Knjige po znižanih cenah
15
Knjige za otroke in mladino
325
Komunikacija
8
Kriminologija
2
Leposlovje, književnost
382
Management in posel
11
Moda
1
Monografija
91
Naravoslovje
74
Obramboslovje
1
Otroške slikanice po 5 in 6 eur
12
Priročniki
409
Računalništvo & Informatika, Internet
46
Revije
193
Satira, humoreska
12
Slikanice, pobarvanke
87
Slikarstvo
15
Teologija
26
UČBENIKI
31
Umetnosti, Zabava, Šport
211
Uporabne vede, Medicina, Tehnologija
49
Zborniki
36
 Založbe
 Avtorji
 
knjiga: At the Table with the Slavs: celebrating a wealth of flavour traditions
At the Table with the Slavs: celebrating a wealth of flavour traditions / Janez Bogataj
[ v košarico | več iz oddelka | vse knjige te založbe ]
dobavni rok (1 - 3 dni)
Global efforts for sufficient and healthy food are gaining new dimensions. Discovering and learning about foods and beverages opens the door to local and regional cultures, economy, people’s daily routines and festivities as well as their spiritual creativity. All this goes hand in hand with efforts for sustainable development, for nature- and people-friendly ways of producing and consuming food.

Knjiga je na voljo tudi v slovenskem jeziku.
The Forum of Slavic Cultures introduces to the map of the world the culinary traditions and gastronomy of the Slavs, a wealth of diversity which is to shape the culinary diversity of the world along with the already established gastronomic traditions.

The first world monograph AT THE TABLE WITH THE SLAVS presents, in one comprehensive volume, selected characteristic dishes of thirteen Slavic countries: Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Macedonia, Montenegro, Poland, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia and Ukraine.

Through the rich tradition of culinary cultural heritage with recipes for three selected dishes representing each country, this first joint presentation of Slavic culinary art in the world with exceptional photographs and short introductions to the gastronomy and culinary tradition of each country reflects the similarities and differences that distinguish the Slavic culinary identity and the identity of more than 300 million Slavs across the world.

Knjiga Foruma slovanskih kultur S Slovani za mizo (At the Table with the Slavs) je na Kitajskem prejela nagrado Gourmand za najboljšo kuharsko knjigo: “Best in the World – Gourmand World Cookbook Awards”.



Trda vezava; 127 strani; angleški jezik; leto izida: 2015
založba: Forum slovanskih kultur
(ISBN: 9789619243374 )
v kosarico redna cena: 29,00 €
cena za vas: 26,10 €
vaš prihranek: 2,90 €
 

Košarica
vaša košarica
je prazna

Plačilo
Ponujamo vam več načinov plačila. Izberite tistega, ki je za vas najbolj primeren.
Po povzetju
Naročeno blago plačate kurirski službi ob prevzemu na domu.
S predračunom
Po zaključenem naročilu si sami natisnite predračun za naročeno blago. Predračun lahko poravnate s položnico ali z nakazilom preko vaše spletne banke.

Dostava in osebni prevzem
Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 2. do 5. delovnih dneh po naročilu.

Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 30,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 3,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije.

Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno samo z gotovino.
 
  O nakupovanju O podjetju Ne spreglejte

© Buča 2006-2020 // Ko knjiga pride k vam