najdi:

 
Oddelki
CD, DVD, LP
214
Dramske igre
7
Družboslovje & Humanistika
476
Duhovnost, Ezoterika, Osebna rast
145
Energetika
3
Glasba
141
Gospodarstvo
16
Humor
2
Katalogi razstav
121
Knjiga za darilo
37
Knjige po znižanih cenah
15
Knjige za otroke in mladino
318
Koledarji
1
Komunikacija
9
Kriminologija
2
Leposlovje, književnost
395
Management in posel
9
Moda
1
Monografija
82
Naravoslovje
75
Obramboslovje
1
Otroške slikanice po 5 in 6 eur
12
Priročniki
 
   
Računalništvo & Informatika, Internet
54
Revije
179
Satira, humoreska
12
Slikanice, pobarvanke
90
Slikarstvo
15
Teologija
22
UČBENIKI
28
Umetnosti, Zabava, Šport
212
Uporabne vede, Medicina, Tehnologija
51
Zborniki
35
 Založbe
 Avtorji
 
 1  2  3  4  5  6  7  8  9
knjiga KAKO SO KUHALI PRI KOSOVELOVIH
KAKO SO KUHALI PRI KOSOVELOVIH / Uredila: Martina Kofol
Gre za zbirko receptov s kuharskega tečaja, ki ga je v Divači vodila Antonija Kosovel in ki jo v svoji domoznanski zbirki hrani Kosovelova knjižnica Sežana. Pobudo za objavo gradiva v knjižni obliki sta sprejela ZTT in Buča d.o.o., tako, da je knjiga rezultat skupnega projekta, s katerim je podarjena tudi vloga, ki jo je v življenju na Krasu odigrala Tončka Kosovel, sestra Srečka Kosovela.
v kosarico redna cena: 12,00 €
vaš prihranek: 1,20 €
cena za vas:
10,80 €
 
knjiga KUHINJA V DVOJE
KUHINJA V DVOJE / Andrej Valena & Anja Maležič v sodelovanju z Ožbejem Peterletom & Petrom Valeno
Navdihujoči recepti za skupno ustvarjanje v kuhinji
KNJIGA JE NA LETOŠNJEM KNJIŽNEM SEJMU, PREJELA NAGRADO ZA KNJIGO LETA 2015.

Kuhinja v dvoje je kuharska knjiga za pare, s katero želijo avtorji odpihniti ‘nebodigatreba’ prepričanje, da je kuhanje zahtevno in dolgočasno opravilo. Kuhanje v dvoje je krasen način, kako lažje najti in ohraniti veselje do ustvarjanja v kuhinji in je odlična priložnost za poglabljanje medsebojnega odnosa - dvojine.

Preberite članek v časniku DELO.

Knjiga je med letošnjimi nominiranci za knjigo leta 2015.
v kosarico   cena za vas:
26,90 €
 
knjiga GOJENJE ČILIJEV
GOJENJE ČILIJEV / Jason Nickels / Prevod: Nikolaj Pečenko
Priročnik za ljubiteljsko gojenje čilijev
V knjigi boste našli vse, kar mora vedeti ljubiteljski gojitelj čilijev, ne glede na to, ali že imate kakšne izkušnje z vrtnarjenjem ali ne. Z njeno pomočjo boste v pridelovanju plodov kar se da uživali in se hkrati izognili morebitnim napakam, pa če boste imeli samo eno rastlino na okenski polici ali pa se boste odločili za celo zbirko v rastlinjaku.
v kosarico redna cena: 17,90 €
vaš prihranek: 1,79 €
cena za vas:
16,11 €
 
knjiga SLADKORČKI KUHAMO SLASTNO
SLADKORČKI KUHAMO SLASTNO / Recepte zbrali in uredili: Nataša Bratina in Andreja Širca Čampa
S sladkorno ali brez nje
Prehranski priročnik "Sladkorčki kuhamo slastno" želi predstaviti mikavno in zdravo kulturo prehranjevanja. Zmes kuharskih idej za najrazličnejše priložnosti, štetja ogljikovih hidratov, preračunavanja sestavin in kalorij ter vrhunskih umetniških fotografij, skladno obilkovana v poglavja te knjige, daje idealen recept za vsakodnevne prehranske užitke.
v kosarico   cena za vas:
29,95 €
 
knjiga ZAKAJ DIETE NE DELUJEJO?! (Delovni zvezek)
ZAKAJ DIETE NE DELUJEJO?! (Delovni zvezek) / Mojca Majerle
program Zavestno prehranjevanje - zavestno življenje
Delovni zvezek je namenjen lažjemu ter diskretnejšemu beleženju lastnih opažanj, misli, spoznanj ter enostavnejšemu izpolnjevanju tedenskih ter drugih, posamičnih nalog. Zaradi majhnosti in priročnosti ga lahko nosite tudi s seboj ali, če vam to ne ustreza, opažanja zabeležite doma.
v kosarico redna cena: 9,00 €
vaš prihranek: 0,90 €
cena za vas:
8,10 €
 
knjiga ZAKAJ DIETE NE DELUJEJO?! program: Zavestno prehranjevanje - zavestno življenje
ZAKAJ DIETE NE DELUJEJO?! program: Zavestno prehranjevanje - zavestno življenje / Mojca Majerle
(Knjiga + delovni zvezek)
V knjigi boste dobili odgovore na to, zakaj se diete niste mogli držati oz. zakaj ni delovala; kaj se skriva v ozadju želje po hrani tudi, kadar nismo lačni; kaj lahko ˝vzamemo˝ namesto hrane in kako lahko zaživimo tako, da bomo zadovoljni s sabo, s svojim načinom prehranjevanja in v skladu z našim naravnim ritmom oz. intuicijo.
v kosarico redna cena: 24,50 €
vaš prihranek: 5,50 €
cena za vas:
19,00 €
 
knjiga A LA CARTE
A LA CARTE / Saša Veronik
Obnašanje od aperitiva do zobotrebca

Knjiga Á LA CARTE ni klasičen bonton. Avtor ob duhoviti pripovedi razgrinja prvine izbranega vedenja, anekdoti doda strokovno zannje, piše v razvedrilo, a daje dragoceno informacijo, ki je navadno prihranjena aristokraciji in staremu meščanstvu.

v kosarico redna cena: 30,00 €
vaš prihranek: 3,00 €
cena za vas:
27,00 €
 
knjiga FIGA : Sočna, slastna, aromatična, zdrava
FIGA : Sočna, slastna, aromatična, zdrava / Andrej Fric

V Grčiji je bila simbol moči in moškosti, na Vzhodu plodnosti in razmnoževanja. Uporaba v zdravilstvu je bila poznana Egipčanom že vsaj 1500 let pred Kristusom. Je najpogosteje omenjeni sadež v Bibliji. So slastne in zdrave.

v kosarico redna cena: 30,00 €
vaš prihranek: 3,00 €
cena za vas:
27,00 €
 
knjiga ŠPARGLJI: DIVJI IN GOJENI
ŠPARGLJI: DIVJI IN GOJENI / Andrej Fric
Šparglji so ena prvih vrst pomladne zelenjave. Njihova sezona se začne z aprilom in traja vse do sredine junija, vrhunec pa doseže ravno okoli prvomajskih praznikov. Sezona špargljev traja najdlje do sredine junija , nato pa nam do jeseni krasi vrtove lepo zelenje, ki ga lahko uporabljamo s cvetjem v šopkih. Spomladi, ko v Istri začno brsteti sredozemski hrasti , cveteti brnistre, poganjati divji koromač, regrat in melisnice , med značilnim nizkim rastjem iz robid, šopov ostre trave sramežljivo pokukajo na dan temno zelene mladice divjih špargljev. - See more at: http://www.zalozba.info/shop/kulinarika/sparglji-divji-in-gojeni/#!prettyPhoto/0/
Šparglji so ena prvih vrst pomladne zelenjave. Njihova sezona se začne z aprilom in traja vse do sredine junija, vrhunec pa doseže ravno okoli prvomajskih praznikov. Sezona špargljev traja najdlje do sredine junija , nato pa nam do jeseni krasi vrtove lepo zelenje, ki ga lahko uporabljamo s cvetjem v šopkih. Spomladi, ko v Istri začno brsteti sredozemski hrasti , cveteti brnistre, poganjati divji koromač, regrat in melisnice , med značilnim nizkim rastjem iz robid, šopov ostre trave sramežljivo pokukajo na dan temno zelene mladice divjih špargljev. - See more at: http://www.zalozba.info/shop/kulinarika/sparglji-divji-in-gojeni/#!prettyPhoto/0/
Šparglji so ena prvih vrst pomladne zelenjave. Njihova sezona se začne z aprilom in traja vse do sredine junija, vrhunec pa doseže ravno okoli prvomajskih praznikov. Sezona špargljev traja najdlje do sredine junija , nato pa nam do jeseni krasi vrtove lepo zelenje, ki ga lahko uporabljamo s cvetjem v šopkih. Spomladi, ko v Istri začno brsteti sredozemski hrasti , cveteti brnistre, poganjati divji koromač, regrat in melisnice , med značilnim nizkim rastjem iz robid, šopov ostre trave sramežljivo pokukajo na dan temno zelene mladice divjih špargljev. - See more at: http://www.zalozba.info/shop/kulinarika/sparglji-divji-in-gojeni/#!prettyPhoto/0/

Šparglji so ena prvih vrst pomladne zelenjave. Njihova sezona se začne z aprilom in traja vse do sredine junija, vrhunec pa doseže ravno okoli prvomajskih praznikov. Sezona špargljev traja najdlje do sredine junija , nato pa nam do jeseni krasi vrtove lepo zelenje, ki ga lahko uporabljamo s cvetjem v šopkih. Spomladi, ko v Istri začno brsteti sredozemski hrasti , cveteti brnistre, poganjati divji koromač, regrat in melisnice , med značilnim nizkim rastjem iz robid, šopov ostre trave sramežljivo pokukajo na dan temno zelene mladice divjih špargljev.

 

v kosarico redna cena: 35,00 €
vaš prihranek: 3,50 €
cena za vas:
31,50 €
 
knjiga KRUH NA ZAGOVORU
KRUH NA ZAGOVORU / Dr. William Davies / Prevod: Irena Sbil
Pšrenica redi in škodi. Pa veste zakaj?
Knjiga Kruh na zagovoru je zagotovo provokativna, saj govori o tem, kako blagodejno izločitev pšenice in tako propagiranih polnozrnatih žitaric vpliva na naše zdravje, saj prinaša izboljšanje številnih zdravstvenih težav in bolezenskih simptomov.
v kosarico   cena za vas:
19,90 €
 
 1  2  3  4  5  6  7  8  9

Košarica
vaša košarica
je prazna

Plačilo
Ponujamo vam več načinov plačila. Izberite tistega, ki je za vas najbolj primeren.
Po povzetju
Naročeno blago plačate kurirski službi ob prevzemu na domu.
S predračunom
Po zaključenem naročilu si sami natisnite predračun za naročeno blago. Predračun lahko poravnate s položnico ali z nakazilom preko vaše spletne banke.

Dostava in osebni prevzem
Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 2. do 5. delovnih dneh po naročilu.

Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 30,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 3,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije.

Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno samo z gotovino.
 
  O nakupovanju O podjetju Ne spreglejte

© Buča 2006-2019 // Ko knjiga pride k vam